Στην προσπάθεια που καταβάλουμε για την καταγραφή και επισήμανση των παραλιών, σας θέλουμε αρωγούς και συνεργάτες. Όλοι έχουμε κάποια ή κάποιες αγαπημένες παραλίες, στις οποίες συχνάζουμε και θα θέλαμε να μοιραστούμε με φίλους και γνωστούς. Είτε είστε λάτρεις αυτών των παραλιών, είτε επιχειρείτε στο χώρο και θέλετε να προβάλλετε την παραλία, ούτως ώστε να προσελκύσετε κόσμο για την επιχείρηση, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να το γνωστοποιήσετε και να γίνεται με τη σειρά σας, Πρεσβευτές αυτής ή αυτών των παραλιών μέσα από την πλατφόρμα της mybeaches.

Πως μπορεί να γίνει αυτό ? Σε 3 απλές κινήσεις:

1, κοινοποιείτε την παραλία, με φωτογραφίες, περιγραφή και ότι άλλα στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν ή να παροτρύνουν κάποιον να την επισκεφτεί στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/mybeaches/ Φυσικά η ανάρτηση θα πρέπει να γίνει επώνυμα μέσα από το προφίλ σας στο συγκεκριμμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης

2. ελέγχουμε την εγκυρότητα και την ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται (και ίσως να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για τυχόν διευκρινίσεις) και

3. κοινοποιούμε την παραλία σε μια υποσελίδα, σύμφωνα πάντα με την γεωγραφική της θέση και σας την αναθέτουμε ως Πρεσβευτή για την προώθηση και γνωστοποίηση της.

Να σημειωθεί ότι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, προσωπικούς ή επαγγελματικούς, μπορεί να κάνει χρήση της ιστοσελίδας δωρεάν, αρκεί να σεβαστεί και να μεριμνήσει για τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών της.