ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 

Η Ελλάδα χαρακτηρίζεται από την ατέλειωτη ακτογραμμή της και τις άπειρες παραλίες της. Παραλίες κοσμικές ή απόμερες, παραλίες αμμώδεις ή βοτσαλώδεις. Όπως και να τις επιθυμήσεις, όπως και να τις φανταστείς, η Ελλάδα έχει την απάντηση.

   Σαφώς και πρωτίστως, η Ελλάδα είναι μητέρα του πολιτισμού, είναι η κοιτίδα των επιστημών, του αθλητισμού και της καλλιτεχνικής έμπνευσης.

   Η Ελλάδα είναι όμως σήμερα και ένας τουριστικός προορισμός πρώτης γραμμής τόσο για την Ευρώπη όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι μια χώρα ονειρεμένη, με ιδανικές κλιματικές συνθήκες, άπειρο φυσικό κάλλος και υποδομές που μπορούν να ανταπεξέλθουν και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των επισκεπτών της. Ξενοδοχειακές υποδομές, αεροδρόμια, μαρίνες και λιμάνια σε όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη της να ζήσει το δικό του Ελληνικό όνειρο με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί.

  Με κεντρικό άξονα λοιπόν τις πολυπληθείς παραλίες της Ελλάδας, δίνουμε τη δυνατότητα στον επισκέπτη να προγραμματίσει τη διαμονή του και τις γνωστικές εμπειρίες που θέλει να αποκομίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον τόπο επιλογής του.