Κολύμπι στις κορυφαίες παραλίες της Χαλκιδικής

Εμπειρία με οικοδεσπότη τον Σάκη

 
Λίγα λόγια για εμένα:
Το όνομά μου είναι Σάκης και μένω στη Θεσσαλονίκη. Έχω εργαστεί ως ταξιδιωτικός πράκτορας και είμαι πολύ έμπειρος στην οργάνωση ταξιδιών.
Είμαι ειδικευμένος στις V.I.P. εκδρομές. Είμαι επίσης στην τουριστική βιομηχανία τα τελευταία 12 χρόνια και ξέρω πώς να κάνω τους επισκέπτες χαρούμενους και χαλαρούς. Σας προσκαλώ για μια μέρα έξω από τη Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψετε τις υπέροχες παραλίες στην γύρω περιοχή και ειδικότερα στη Χαλκιδική.
Αυτή η εμπειρία είναι μια μέρα δίπλα στη θάλασσα!
Οι μικρές ομάδες που οργανώνονται οφείλονται στον covid 19 και είναι ατομικές για φίλους ή για οικογένειες και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
 
Διάρκεια  8 ώρες (με τη μεταφορά)
Διοργανώνεται στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
 
Έως και 4 άτομα
 
Περιλαμβάνει: μεταφορά, ξενάγηση και δώρο το αρχείο του Οδηγού Παραλιών Χαλκιδικής σε μορφή PDF
  

Τι θα κάνετε:

Γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλο την ακτογραμμή της Χαλκιδικής, θα σας οδηγήσω, αφού πρώτα μου πείτε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας, σε παραλίες απόμερες ή κοσμικές, αμμώδεις ή βραχώδεις, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. 

Η Χαλκιδική είναι μια εξαιρετικής ομορφιάς περιοχή που καλύπτει όλα τα γούστα των επισκεπτών της. Θα περάσουμε μερικές ώρες απόλυτης ξεγνιασιάς περπατώντας, κολυμπόντας, δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις, πίνοντας, παίζοντας ή κάνοντας ηλιοθεραπεία και απολαμβάνοντας τη θάλασσα.

Σημείο συνάντησης το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης ή το ξενοδοχείο σας, κατόπιν συνεννοήσεως. Θα ξεκινήσουμε για τους προορισμούς μας, με γνώμονα πάντα τις προτιμήσεις σας και αφού επιλέξουμε 3 υπέροχες παραλίες και καθορίσουμε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και φαγητού.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα, αναλόγως πάντα την περίοδο και την κίνηση στους δρόμους. Απαραίτητα αξεσουάρ για την εξόρμηση μας το μαγιό, η πετσέτα, το αντηλιακό και η φωτογραφική μηχανή ή το κινητό για να αποθανατίσουμε τις ομορφιές των παραλιών που θα επισκεφτούμε.

Αν επιθυμείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ, θα πρέπει να ενσωματώσουμε τουλάχιστον μια παραλία με ανάλογη υποδομή στο πρόγραμμα μας.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα φωτογράφισης επίγειας αλλά και εναέριας, με την χρήση drone, με μια επιπλέον χρέωση.

Εν τω μεταξύ, μπορούμε να σταματήσουμε για ένα γεύμα, αν το επιθυμείτε. Θα επιστρέψουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης ή στο ξενοδοχείο σας με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι μας στις όμορφες παραλίες.


Δέσμευση στην ασφάλεια

Δεσμεύομαι να τηρώ τις οδηγίες ασφάλειας και καθαρισμού σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα υγείας. Αυτές οι οδηγίες δημιουργήθηκαν με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τη νόσο COVID-19 που δημοσιεύτηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ.

Τήρηση κανόνων σωστής υγιεινής
Ακολουθήστε τις οδηγίες για το πλύσιμο των χεριών και βεβαιωθείτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορούν προστατευτικό κάλυμμα προσώπου
 
Αποφύγετε τη σωματική επαφή
Τηρείτε τους κανόνες αποστάσεων που συνιστώνται από την αρμόδια αρχή της περιοχής σας
 
Περιορισμός στο μέγεθος των ομάδων
Περιορίστε την ομάδα σε 10 ή λιγότερους επισκέπτες για να τηρούνται οι κανόνες αποστάσεων
 
Ακολουθήστε τις οδηγίες καθαρισμού
Εάν χρειάζεται, ακολουθήστε τις διαδικασίες καθαρισμού και καταπολέμησης μικροβίων στους προσβάσιμους χώρους πριν από κάθε εμπειρία

 

ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

1 επισκέπτης

 

€100 ανά άτομο 

2 επισκέπτες

 

€80 ανά άτομο 

3 επισκέπτες

 

€60 ανά άτομο 

4 επισκέπτες

 

€40 ανά άτομο 

 

Τιμή γκρουπ ή οικογένειας 4 ατόμων: 150 ευρώ

 

Κράτηση, πληρωμή και επικοινωνία σε 3 κινήσεις, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια

1. Kάντε την κράτηση σας εδώ 

   Επιλέξτε ημέρα και ώρα συνάντησης

2. Πληρώστε το αντίτιμο εδώ    

Πληρώνοντας το αντίτιμο θα λάβετε, σε ηλεκτρονική μορφή, μια απόδειξη που θα πρέπει να επιδείξετε την στιγμή της συνάντησης

3. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για γνωριμία

0030 6941540545

    [email protected]

 

 Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού της ημερομηνίας, επαναλάβετε μόνο την κράτηση και στείλτε μου μήνυμα ή επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά για να συντονιστούμε.

Σε περίπτωση ακύρωσης, διαβάστε τους όρους και στείλτε μου μήνυμα ή επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά.

 

 

Πολιτική ακύρωσης 

 

Ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός Εμπειρίας

Άλλαξαν τα σχέδιά σας; Με την κανονική πολιτική ακύρωσης, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε εμπειρία, εάν ακυρώσετε την κράτηση τουλάχιστον 7 μέρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη ή εντός 24 ωρών από την κράτηση

Εάν θέλετε να προγραμματίσετε εκ νέου την ημερομηνία και ώρα της εμπειρίας σας (ή να αλλάξετε τον αριθμό των επισκεπτών), μπορείτε να το κάνετε εντός 24 ωρών από την κράτηση ή έως και 72 ώρες πριν από την έναρξη της εμπειρίας.

Προέκυψε κάποια έκτακτη ανάγκη και πρέπει να ακυρώσετε την εμπειρία; Να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειάζεται να υποβάλετε δικαιολογητικά έγγραφα.

 

Ποιες περιπτώσεις καλύπτονται

 

Αλλαγές στις κυβερνητικές απαιτήσεις για τα ταξίδια. Απροσδόκητες αλλαγές στις προϋποθέσεις έκδοσης βίζας ή διαβατηρίου που επιβάλλονται από κρατική υπηρεσία και εμποδίζουν το ταξίδι προς τον προορισμό. Δεν ισχύει για την απώλεια ή τη λήξη των ταξιδιωτικών εγγράφων ή άλλες προσωπικές περιστάσεις που σχετίζονται με την εξουσιοδότηση ενός επισκέπτη να ταξιδέψει.

Κήρυξη καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και επιδημιών. Η κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιδημία, πανδημία και κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, σε τοπικό ή κρατικό επίπεδο.

Κρατικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Ταξιδιωτικοί περιορισμοί που επιβάλλονται από κρατική υπηρεσία και εμποδίζουν ή απαγορεύουν το ταξίδι προς, τη διαμονή ή την επιστροφή από την τοποθεσία του καταλύματος. Δεν ισχύει για μη δεσμευτικές προειδοποιήσεις για ταξίδια και συναφείς κρατικές οδηγίες.

Φυσικές καταστροφές. Φυσικές καταστροφές, θεομηνίες, διακοπές στην παροχή βασικών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας σε μεγάλη κλίμακα, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και άλλα δυσμενή και ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα.

 
20181212-DJI_0327.MP4_000037404
20181212-DJI_0336.MP4_000025225
20181212-DJI_0338.MP4_000046679
DJI_0435.MP4_000033370
NeaFokia (4).mp4_000066867
NeaPotidea (3).mp4_000237710
NeaPotidea (4).mp4_000010125
Sani2020 (1).mp4_000005958
Sani2020 (5).mp4_000018410
Sani2020 (4).mp4_000040291
SimantroChelona (2).mp4_000026000
20100816-MARMARO 2592x3872-1-2

1 - 12 / 18